Greet Snijder coaching Leeuwarden


Voor wie kan ik wat betekenen?

Mijn bureau voor Loopbaanbegeleiding en Coaching is er voor mensen die professionele begeleiding zoeken bij loopbaan- en levensvragen. Klantgericht, flexibel en persoonlijk. Ik stimuleer mensen tot het nemen van verantwoordelijkheid voor de vormgeving van hun werk en leven. Ik vul niet in, maar ga in gesprek en begeleid bij het ontdekken, bewust worden en keuzes maken in werk en leven: kortom een boeiend persoonlijk ontwikkelingsproces dat vaak doorgaat nadat het traject is beëindigd.

Even voorstellen:

Greet Snijder heeft zich professioneel ontwikkeld in de arbeidsbemiddeling en reïntegratiebranche. Als consulent, leidinggevende, Senior Coach en Projectmanager had zij veel contact met bedrijven, organisaties en werkzoekenden en deed zij veel ervaring op met werving en selectie van personeel en het coachen van mensen naar en in het werk.

In de loop van de jaren is Greet Snijder meer en meer geïnspireerd geraakt door wat mensen beweegt en is zij op zoek gegaan naar meer diepgang in haar vak. Als aanvulling op onder andere HBO-Personeel en Arbeid, Managementopleiding en NLP-workshops deed zij de Post-HBO Opleiding tot Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk in Driebergen.

Greet is een ervaren Loopbaancoach en Mobiliteitsadviseur. Daarnaast is zij Trainer, Intervisor en MDI-consultant (gecertificeerd voor het werken met MDI-profielen).

Het coachen en begeleiden van mensen naar (ander) werk en in het werk is haar ding. Mensen presteren het beste als ze het werk doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, en dat is in het belang van alle partijen. Greet Snijder wil graag bijdragen aan de persoonlijke groei van mensen en de professionele ontwikkeling van mens, werk en organisatie.

Contactgegevens

Ipestrjitte 21
9051 ST Stiens
Telefoon: 058-2574822
Mobiel: 06-20346313
Email: info@greetsnijder.nl

www.greetsnijder.nl