Vacature Franchise ondernemer uitzendbureau Leeuwarden


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Nupersoneel.nl
Bedrijfsprofiel: Hier gooi jij je lijnen uit
Sinds 2012 maakt Arbeidsmakelaar gebruik van een franchiseformule waarbij een groep ondernemers aangesloten is die er voor gekozen hebben om alle backofficezaken centraal te regelen. Hierdoor kan een Arbeidsmakelaar zich optimaal richten op het maken van de juiste 'match' tussen werkgever en werknemer.Jij werkt bij jou thuis ergens in Nederland of op een kantoor dat jij zelf huurt. Werken doe jij voor het grootste gedeelte alleen, al kun je wel begeleiding krijgen als je daarom vraagt. Een voordeel van eigen baas zijn is natuurlijk dat jij wel zelf jou werktijden kunt bepalen.


Dit ligt er op jou te wachten
Jouw inzet wordt gewaardeerd en daar staat uiteraard meer tegenover. Daarom krijg je van ons een:

- salaris dat voortkomt uit de marge vanuit jouw uitzendomzet of vanuit jouw werving- en selectieomzet. Dit kan oplopen
van 0 tot 100.000 euro op jaarbasis.
- vrijheid voor andere voorwaarden. Als onze ondernemer regel je verdere zaken als pensioenregeling en vrije dagen zelf.

Ben jij de zelfstarter die wij zoeken?
Wij jij van deze kans gebruikmaken en je eigen onderneming starten? Overtuig ons dan met een goede motivatie en cv en solliciteer. Deze vacature staat doorlopend open, maar sluit wanneer wij de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang.

Heb je toch nog vragen? Geen punt, in dat geval kun je contact opnemen met onze algemeen directeur Henk Jan van der Weerd via arbeidsmakelaar.nl of bel via

Provincie: Friesland
Plaats: Leeuwarden

Functieomschrijving:

Volledige vrijheid om jouw onderneming in de uitzendbranche te starten: jij kunt er bijna niet op wachten. Bij Arbeidsmakelaar krijg jij als ondernemer van je eigen uitzendbureau de kans om te komen tot je eigen levensvatbare onderneming. Je volgt introductie- en commercile trainingen om je te ontwikkelen. De beloning van je inspanning is volledig voor jou. Wanneer jij de toekomst in wil met een succesvol bedrijf, dan ben jij hier aan het juiste adres. Is onze nieuwe onderneming Arbeidsmakelaar de Jong of Arbeidsmakelaar Jansen? Hoe dan ook, jouw achternaam past ongetwijfeld prima!

Jouw aanpak
Met jouw onderneming ga jij zelfstandig aan de slag met eventueel ondersteuning vanuit ons. Jij zet je eigen netwerk op poten en bindt klanten en kandidaten aan de onderneming. Het werk dat een recruiter iedere dag doet, doe jij ook 90% van jouw beschikbare tijd. De ene keer zoek je een kandidaat die perfect past bij de vacature die de klant heeft doorgegeven. Op andere momenten spreek je een kandidaat die niet past binnen een vacature die openstaat. Met hem of haar ga je dan de markt op voor de perfecte match. Verder houd jij je in ieder geval 40 uur in de week bezig met het:

- plegen van acquisitie.
- werven van geschikte kandidaten.
- houden van selectiegesprekken, zowel face-to-face als telefonisch.
- basaal indelen van CAOs.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden:

Sector: Uitzend, W & S, detacheringsbranche

Functie: Management leidinggevend

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature